onsdag den 27. februar 2008

14 & 15

Så fik jeg minsandten også lavet en wiki: http://bloglys.pbwiki.com/
Min wiki er ikke et besøg værd, men jeg kan da godt se nogle perspektiver i det sådan rent fagligt. Projekter, idéudveksling, tips og tricks osv. hvor alle ansatte kan komme med indlæg og tilføjelser.

Og oprettet som redaktør af Wikipedia blev jeg også.
Efter således at have bragt mig ajour med de 23 ting, er der bare ét problem tilbage: Nu kan jeg ikke høre mere musik i dag, for jeg kan simpelthen ikke få hørebøfferne på p.g.a. den enorme glorie der omkranser mit hoved 0:-)

Sig nærmer tiden

Nu skinner solen sørme, og lige om lidt er det 1. marts og så starter mc-sæsonen igen.
Beware out there! Inden længe ser Esbjergs midtby sådan ud:

12 + 13

Nå, efter en længere pause går den ikke længere: Der skal blogges og 23ting'es igen.

Delicious meldte jeg mig til, da jeg første gang hørte om det for snart længe siden. Jeg brugte i forvejen Murl, som også er noget med at opbevare sine bogmærker ét sted, som man har adgang til uanset hvor man er.
Ideen er stadig god, men jeg må konstatere, at jeg ikke bruger det.

Technorati. Hmm ... endnu et sted at oplyse sin mailadresse. Ikke så underligt at mængden af spam sætter nye rekorder :-(
Har nu kigget lidt efter nogle blogs, som der var en chance for at jeg ville vende tilbage til. Prøvede at søge efter tidens hotteste blog: Villy Søvndals. Den kom ikke frem, men til gengæld faldt jeg over Bibliopaten, som så lidt interessant ud. (Og så lyder den jo lidt faglig, selv om den ikke er det :-)
Jeg savner vist en emneindgang på Technorati. Søger man efter motorcykler eller fodbold eller bøger eller film eller ...., så kommer der alt muligt ragelse frem, som mere tålmodige mennesker end jeg måske ville give sig til at sortere i. Jeg synes ikke lige jeg har hverken tid eller lyst.